Yrityksemme on perustettu vuonna 1995.

Alkutaipaleella toimintamme perustui pääosin tilausajopalveluhin. Hyvin pian toimintamme kuitenkin laajentui valmismatkapuolelle. Toimimme alkuun matkanvälittäjänä ja myöhemmässä vaiheessa oman tuotannon myötä myös matkanjärjestäjänä.

Vuosien kuluessa ja kokemuksen karttuessa oma valmismatkatuotanto onkin noussut yhä merkittävämpään asemaan yrityksemme toiminnasssa. Erikoisosaamista vaativat, alusta loppuun asti räätälöidyt valmismatkatuotteet ovat meidän ydinosaamista. Kotimaan lisäksi meillä on erittäin hyvä kumppaniverkosto mm. Baltian ja Venäjän matkailuun.

Suunnittelemme asiakkaan toiveiden mukaisia kokonaisuuksia. Avaimet käteen -periaattella toimivat ratkaisut ovat kätevin, mutta myös kustannustehokkain tapa järjestää monimutkaisiakin matkoja, koska tällöin ruokailut, vierailukohteet, pääsyliput, taukokahvit, ym. yksityiskohdat voidaan nivoa saumattomasti yhteen. Asiakas voi nauttia reissusta, kun me kannamme vastuun järjestelyistä ja matkan onnistumisesta.

 

Ulkomaan matkoilla mukana tulee olla voimassa oleva passi, tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus. Matkoillamme noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Tilausliikenne V-H Tuovinen Oy:n erityisehtoja. Ryhmämatkoilla ei ole peruutusturvaa esim. sairastapauksissa.